Archive for October, 2010


Assalamualaikum wbkt…

Pejam celik,pejam celik dah abis 4 paper dah untuk final exam sem 1 untuk tahun 2 nie…rase mcm bru semalam datang ukm,nak start sem baru…soo far,ok lah..walau terkejar2 seket..coz diz sem tak der study week….per yang penting untuk exam nie..usaha+ doa +tawakal..dan insyaAllah..semoga memperoleh rahmat & keberkatan dari Allah SWT.Sebenarnya,saje2 ziarah blog nie…becoz dah lame sangat tak jenguk n membebel kat blog nie…so…dah alang2 singgah,membebel lah sikit kan..hhahaa..erm…esok exam komputer dalam pendidikan…Xstudy lagi nie…sebab bru jer blik exam…mungkin petang sikit study lah kott.hehe..Apepon,diharap paper esok ok jer dan dapat jawab dengan lancar..amin..Kepada rakan-rakan dan pensyarah2,,Dr Rosseni dan Cik Aidah..saya minta maaf jika ada salah dan silap sepanjang saya belajar subjek nie..Halalkan segala ilmu yang ┬áDr Rosseni & Cik Aidah ajarkan pada saya…Ada umur yang panjang,insyaAllah..jumpa lagi…Kepada rakan2 yang disayangi, Selamat Menduduki Peperiksaan..Saya doakan rakan-rakan memperolehi keputusan yang cemerlang..amin..sekian,wassalam….

Ketahuilah Wanita, Lelaki Teransang 30 Kali Sehari | iluvislam.com + discover the beauty of islam.